Compartilhe no Facebook
Típica cerveja caseira, as Saison eram produtos elaborados no inverno para consumo no verão, dadas as dificuldades de refrigeração. Sendo um estilo complexo, não muito ao gosto comercial, está meio esquecido pelo mercado, com o fechamento de pequenas empresas que se dedicavam à sua produção. Possuem aroma e sabor frutado (habitualmente de citrinos), sendo que a adição de várias especiarias e ervas lhe dá um carácter meio seco e ligeiramente ácido. Muito frescas e com bastante gás, acompanham bem refeições condimentadas, queijos e carnes em geral. Para experimentar, o site português Cervejas do Mundo recomenda a Southampton Saison, a Fantôme Saison ou a Saison Dupont Vieille Provision (foto).
6 comentários:
I like this post. I need to more data about this subject and now, I got all data from your post. Everything depicts in this post is brilliant. I figure you should make more post which energizes us.I besides share preference basic your subject. I would have missed the productive data on the off chance that I didn't discover your site. So continue with sharing.I should need to see more from you.
I am too much happy to find this website, Your work is awesome. Thanks!... MM
Whooah!! this weblog is excellent I really like reading your articles... MM
Your information was very useful to me. That's exactly what I've been looking for... MM
I feel so good with your article, thanks a lot for your info, This content is interesting... MM
Very good blog. Very useful for everyone Hope you all read these stories... MM
Postar um comentário